Contacteer Ons

+32 (0) 51 200 628

HOOFDKANTOOR

Onze-Lieve-Vrouwstraat 19, bus 1, 8850 Ardooie

HUB KORTEMARK

Staatsbaan 89, 8610 Kortemark

HUB TIELT

Georges Pannemaekerstraat 21, 8700 Tielt

info@ctaccountants.be

COLLECTIEVE TAX CONSULTANTS

Ontdek ons aanbod
Financiële Diensten

Boekhouding en Accountancy

Collectieve Tax Accountants staat de klant bij op het vlak van boekhouding, audit en fiscaliteit, evenals het vervullen van alle wettelijke formaliteiten.

Fiscaliteit

Als gediplomeerde adviseurs willen wij u begeleiden in het kluwen van alle regels rond personenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, successierechten, registratierechten ..

Fiscale Doorlichting

Collectieve Tax Accountants staat u bij in een second opinion of fiscale doorlichting. Hierbij simuleren we een fiscale controle waarbij we door uw dossier gaan met als doel uw vennootschap voor te bereiden op een eventuele fiscale controle.

Juridisch- en Bedrijfsadvies

Collectieve Tax Accountants begeleidt u in het nemen van belangrijke beslissingen. Hierbij voorzien wij u op regelmatige basis cijfers en ratio’s welke in mensentaal worden toegelicht en die van bedrijfseconomisch belang zijn voor uw onderneming.

Vermogens- en Successieplanning

Collectieve Tax Accountants begeleidt u met juridisch en fiscaal advies voor een optimale planning van het vermogen van hetzij de onderneming, hetzij de ondernemer.

Opstart- en Overnamebegeleiding

Collectieve Tax Accountants begeleidt de ondernemer en zijn/haar onderneming gedurende het ganse traject. We helpen de ondernemer strategische keuze te maken.