Contacteer Ons

+32 (0) 51 200 628

HOOFDKANTOOR

Onze-Lieve-Vrouwstraat 19, bus 1, 8850 Ardooie

HUB KORTEMARK

Staatsbaan 89, 8610 Kortemark

HUB TIELT

Georges Pannemaekerstraat 21, 8700 Tielt

info@ctaccountants.be

Meet the client: Nieuw Leven

Onze klanten zijn de motor van CTA. Daarom stellen wij graag één van onze topklanten aan u voor. Vandaag zetten we graag “Nieuw Leven” in de kijker!

Stel jullie zelf en ‘Nieuw Leven’ eens voor.

Wij zijn Nicolas en Delfien en samen runnen wij ‘Nieuw Leven’. Delfien werkt ook nog parttime in het onderwijs als leerkracht.

Nieuw Leven ontstond vanuit de uit de hand gelopen hobby van Nicolas en samen bleken we de ideale match om hier ons beroep van te maken. Wij focussen ons enerzijds op gezandstraalde, massieve meubels aan betaalbare prijzen en anderzijds kan je in onze winkel een authentieke, landelijke decoratielijn komen bewonderen van voornamelijk Nepalese makelij.

Ons doel is om de warme, landelijke en authentieke sfeer in onze gezandstraalde meubels én decoratielijn te weerspiegelen.

Er wordt meegedacht vanuit onze visie, vanuit ons perspectief.

Wie is jullie doelpubliek? En hoe bereiken jullie deze?

Wij hebben een heel brede doelgroep. We zien hier zowel de jongere generatie als de oudere generatie, voor elk wat wils!

Onze winkel fungeert als toonzaal. Klanten kunnen hier kennis komen maken met de decoratielijn enerzijds en uiteraard de prachtige gezandstraalde meubelen anderzijds. We werken met kwalitatieve materialen, strakke vormen en hout met karakter.

Maar klanten kunnen ook een eigen massief meubelstuk binnenbrengen om te laten zandstralen. Alles is mogelijk op maat van de klant!

We proberen ons publiek te bereiken via Facebook én we maken er een punt van om iedereen persoonlijk aan te spreken. Onze persoonlijke aanpak & service zijn onze paradepaardjes.

Welke meerwaarde biedt CTA als accountant aan jullie bedrijf?

Jelle is een hele joviale man met een grote dosis kennis en gezond verstand. En wat voor ons nog belangrijker is: alles wordt uitgelegd op een verstaanbare manier. Er wordt meegedacht vanuit onze visie, vanuit ons perspectief.

Bij CTA nemen ze ons letterlijk onder de arm en adviseren ze ons in alles waar we ondersteuning bij kunnen gebruiken.

Leuk weetje!

Wij hebben nog hele leuke uitbreidingsplannen tegen eind 2023…
Dus hou onze Facebook zeker in het oog én wees als eerste op de hoogte van onze grootse plannen!

Geniet mee van de warme, authentieke en landelijke sfeer bij Nieuw Leven.

CTA adviseert ons op alle vlakken waar we ondersteuning bij nodig hebben!

Author

vierthom