Contacteer Ons

+32 (0) 51 200 628

HOOFDKANTOOR

Onze-Lieve-Vrouwstraat 19, bus 1, 8850 Ardooie

HUB KORTEMARK

Staatsbaan 89, 8610 Kortemark

HUB TIELT

Georges Pannemaekerstraat 21, 8700 Tielt

info@ctaccountants.be

Meet the client: BAGUETTE

Onze klanten zijn de motor van CTA. Daarom stellen wij graag één van onze topklanten aan u voor. Vandaag zetten we graag “Baguette” in de kijker!

Stel jezelf en ‘Baguette’ eens voor.

Ik ben Evelyne, 40 jaar en eigenares van ‘Baguette’. Een moderne én centraal gelegen broodjeszaak in Aartrijke.

In het verleden heb ik een tijdje in een broodjeszaak gewerkt en daar is de ‘kriebel’ om zelfstandig te worden ontstaan. Ik heb altijd de drang gehad om iets te ondernemen, maar de puzzel leek nooit echt te kloppen. Tot dit pand op mijn pad kwam.

Na een stevige renovatie kon ik op 5 juli 2022 van start gaan met ‘Baguette’. Een droom die uitkwam!

Bij ‘Baguette’ kan je terecht voor broodjes – uiteraard – maar ook voor een lekker ontbijt, snacks zoals spaghetti of een goeie croque én huisgemaakte desserts. Daarnaast organiseren we geregeld thema-ontbijten in buffetvorm. Ook kleine receptiebroodjes kunnen door ons verzorgd worden.

Kortom, bij Baguette is er altijd wat lekkers te vinden!

Ik ben heel dankbaar voor de begeleiding en ondersteuning van CTA!

Wie is je doelpubliek? En hoe bereik je deze?

Iedereen is welkom bij ‘Baguette’!

Of het nu is om rustig een koffietje te drinken, een snelle lunch, een broodje of een lekker ‘goestingsje’, iedereen kan genieten van het lekkers wat wij te bieden hebben.

Om ons doelpubliek te bereiken deelden we in eerste instantie flyers uit. We zijn ook te vinden op Facebook, maar ik merk dat mond-aan-mond reclame nog steeds de beste reclame is.

Welke meerwaarde biedt CTA als accountant aan jouw bedrijf?

CTA is voor mij echt een vertrouwenspersoon waar ik blindelings op kan én mag vertrouwen. Tijdens de opstart kon ik met al mijn vragen terecht bij Jelle. Ik werd steeds op een snelle en efficiënte manier geholpen.

Voor CTA is niets te veel. Ikzelf ben een echte leek als het aankomt op administratie en boekhouding. Ik ben dus héél blij dat CTA mij op zo’n manier kan ondersteunen en begeleiden. Ook wanneer ik belangrijke beslissingen moet nemen wordt er op een passende manier advies gegeven.

Leuk weetje!

Sinds de opstart van ‘Baguette’ heb ik niet stilgezeten! Ondertussen heb ik 2 vaste medewerkers in dienst én springen er af en toe flexi’s in! We hebben een heel tof en aangenaam team en daar ben ik heel dankbaar voor!

Daarnaast zou ik vandaag niet staan waar ik sta zonder de hulp en steun van mijn man en gezin. Een goeie achterban hebben die je dagelijks steunt en voor je supportert is van onschatbare waarde!

CTA is voor mij echt een vertrouwenspersoon, waar ik blindelings op kan én mag vertrouwen!

Author

vierthom