Contacteer Ons

+32 (0) 51 200 628

HOOFDKANTOOR

Onze-Lieve-Vrouwstraat 19, bus 1, 8850 Ardooie

HUB KORTEMARK

Staatsbaan 89, 8610 Kortemark

HUB TIELT

Georges Pannemaekerstraat 21, 8700 Tielt

info@ctaccountants.be

Kathy Nowak in de kijker

Hallo Kathy, stel jezelf eens kort voor.

Ik ben geboren in Polen en ik ben opgegroeid in een kleine stad (Góra Siewierska). In Polen heb ik een opleiding bedrijfsmanagement (bachelor) gestudeerd. In 2017 ben ik verhuisd naar België, waar mijn ouders reeds woonden. In het begin was het moeilijk daar ik de Nederlandse taal nog niet onder de knie had, maar door vele cursussen te volgen heb ik veel stappen kunnen zetten richting mijn droomjob. De voorbije jaren heb ik constant geleerd en verschillende stappen gezet richting mijn droomjob: Accountant.

Hoe ben je bij CTA terechtgekomen ?

Ik heb resoluut gekozen voor een nieuwe carrière richting in een boekhoudkantoor en zo kwam ik terecht op de website van het CTA, waar ik geïnteresseerd was in de duidelijke en begrijpelijke beschrijving van de zaken die ik niet leek te begrijpen. Daar vond ik ook een vacature. Ik stuurde een e-mail met mijn CV en sollicitatiebrief en kreeg een positief antwoord 😉

Wat is jouw functie binnen CTA? Wat zijn je dagdagelijkse taken?

Ik verwerk alle stavingsdocumenten van de klanten, gaande van aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële verrichtingen. Ik geef veel om de details en kwaliteit van mijn werk. Dankzij CTA kan ik deelnemen aan beroepsopleidingen, waar ik vertrouwd geraak met de diverse wettelijke bepalingen. De wereld gaat voortdurend vooruit en alleen door voortdurend te leren kunnen wij bijblijven.

Wat zijn de voordelen om bij CTA te werken?

Ik kan mijn werk gemakkelijk combineren met andere activiteiten. Een correct evenwicht tussen work-life is heel belangrijk voor mij en CTA ondersteunt dit volledig. Ik krijg veel steun bij het leren van de taal en zie ook verdere ontwikkelingsmogelijkheden, wat voor mij heel belangrijk is. Ik wil een accountant worden en CTA steunt mij hierin ten volle.


Waarom zou je anderen aanbevelen om bij ons te komen werken?

Ik leer elke dag iets nieuws. Werken als een accountant vereist een ongelooflijke kennis en vertrouwdheid met vele complexe zaken. Ik krijg zeer duidelijke uitleg, die zelfs voor mij als buitenlander begrijpelijk is. Een vriendelijke sfeer waar je zelfs de meest logische vraag kunt en durft stellen 😉


Wat doe je in je vrije tijd, wat zijn je hobby’s?

Ik ben een actief persoon. Ik hou van sporten en nieuwe dingen leren. Ik speel volleybal, doe aan boksen, fiets en rolschaats ook.

Author

vierthom