Contacteer Ons

+32 (0) 51 200 628

HOOFDKANTOOR

Onze-Lieve-Vrouwstraat 19, bus 1, 8850 Ardooie

HUB KORTEMARK

Staatsbaan 89, 8610 Kortemark

HUB TIELT

Georges Pannemaekerstraat 21, 8700 Tielt

info@ctaccountants.be

Meet the client: Barry Raçon

Onze klanten zijn de motor van CTA. Daarom stellen wij graag maandelijks één van onze topklanten aan u voor.
Deze keer gaan we de creatieve toer op met Barry Raçon!

Barry, stel jezelf en je bedrijf eens voor.

Ik ben Barry, een 45-jarige kunstenaar uit hartje West-Vlaanderen, Kortemark. Ik werk voornamelijk met cortenstaal, maar ik maak ook beelden uit steen. Ik volgde jarenlang een tekenopleiding en ging mezelf daarna verder specialiseren aan de Academie van Roeselare.

Ik probeer van mijn passie en hobby mijn beroep te maken. Mensen kunnen bij mij terecht voor ontwerpen op maat, maar ook beelden die ik reeds maakte kunnen aangekocht worden. Ik ben héél creatief en kan dus voor elke klant een gepast ontwerp uitdokteren.

Wie is je doelpubliek en hoe bereik je deze?

Iedereen met een passie voor kunst kan ik tot mijn doelpubliek rekenen. Ik ben een startende kunstenaar en daardoor nog volop bezig met het uitbreiden van mijn klantenbestand alsook naamsbekendheid. Sinds kort heb ik een Instagrampagina waar liefhebbers mijn werk kunnen volgen.

Ik neem ook deel aan diverse tentoonstelling zodat ik zoveel mogelijk mensen bereik en inspireer met mijn werken.

Klanten kunnen ook op bezoek komen in mijn atelier, in Kortemark. Hier kunnen ze diverse werken komen bekijken, inspiratie opdoen, alsook mijn atelier bewonderen.

Hoe heb je CTA leren kennen?

Ik wilde graag mijn eerste stappen zetten richting het ondernemen en zocht daarom een boekhouder. Wil ’t nu lukken dat ik de vader van Jelle al kende. Van het één kwam het ander en zo werd ik klant bij CTA.

Welke meerwaarde biedt CTA aan jouw bedrijf als accountant?

Jelle staat altijd voor mij klaar. Ik ben ontzettend goed begeleid geweest in de opstart van mijn zelfstandige activiteit. Als ik met een vraag of een probleem zit kan ik Jelle altijd bereiken. CTA stelt zich ook heel flexibel op, waardoor er steeds passende begeleiding voor handen is. Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met Jelle en CTA.

CTA staat altijd voor mij klaar!

Leuk weetje!

Je kan Barry volgend jaar terugvinden op de kunstroute in Kortemark!

Wil je meer werken zien van Barry? Bekijk dan zeker eens zijn website of zijn Instagram.

Author

vierthom