Contacteer Ons

+32 (0) 51 200 628

HOOFDKANTOOR

Onze-Lieve-Vrouwstraat 19, bus 1, 8850 Ardooie

HUB KORTEMARK

Staatsbaan 89, 8610 Kortemark

HUB TIELT

Georges Pannemaekerstraat 21, 8700 Tielt

info@ctaccountants.be

Olivier en Jelle in de kijker

Hallo Olivier en Jelle. Stel jullie zelf eens voor én hoe leerden jullie elkaar kennen?

Olivier: Ik ben Olivier, 32 jaar en papa van 2 schatten van kindjes. Ik studeerde in 2011 af als bachelor in Handelswetenschappen en bedrijfskunde. Daarna behaalde ik nog een master in Handelswetenschappen.

Jelle: En ik ben Jelle. Ik studeerde Accountancy-Fiscaliteit. En ging daarna aan de slag in een BIG4 kantoor, toevallig hetzelfde kantoor als Olivier. Vanaf de eerste opleidingsweek was er meteen een klik. We zijn beide levensgenieters én konden toen al samen genieten van een drankje en een goeie babbel. De basis van onze vriendschap was gelegd.

Wat doen jullie in jullie vrije tijd?

Olivier: naast het werk spendeer ik graag tijd met familie. Daarnaast kan ik genieten van lekker eten en een goed glas wijn.

Jelle: door het feit dat we een zittend beroep hebben, probeer ik op tijd en stond wat te sporten. Ik fiets graag en speel wekelijks badminton. Daarnaast laat ik me af en toe eens verleiden tot een ludieke uitdaging.

Hoe is CTA ontstaan?

Ikzelf, Jelle, kreeg het ondernemerschap met de paplepel mee waardoor het altijd al kriebelde om mijn eigen bedrijf uit de grond te stampen. Door de opgedane kennis uit werkervaring vond ik het hoogtijd om werk te maken van deze ondernemersdroom. In Olivier zag ik de ideale partner.

Olivier: klopt! Doordat we vaak ideeën met elkaar aftoetsten én op dezelfde golflengte zaten op het gebied van ondernemers begeleiden, kwam het idee om CTA op te richten vrijwel spontaan. De welgekende coronacrisis zorgde ervoor dat alles in een stroomversnelling raakte.

Wat is jullie functie binnen CTA? Wat zijn jullie dagdagelijkse taken?

We zijn beiden oprichters van CTA en proberen dus het reilen en zeilen in goede banen te leiden. Als bestuurders van CTA proberen we met een duidelijke visie een goeie werkgever te zijn voor ons huidig en toekomstig personeel. We streven naar een goeie work-life balance. Niet alleen voor ons personeel, maar ook voor onszelf.

Als werkgever willen we echt samen met ons huidig en toekomstig personeel een mooi verhaal schrijven. Een verhaal waarin ook onze werknemers betrokken zijn.

We streven naar een goeie work-life balance. Niet alleen voor ons personeel, maar ook voor onszelf.

Daarnaast zijn we uiteraard ook dossierbeheerder van onze eigen dossiers. Hierbij streven we ernaar om onze klanten maximaal te ontzorgen. We proberen méér dan alleen ‘de boekhouder’ te zijn. Ons doel is om een echte business partner te zijn voor onze klanten.

Wat is de visie van CTA?

Collectieve Tax Accountants werd bewust gekozen. De klant, de ondernemer staat bij ons centraal. We willen samen met onze klant een collectief vormen waarbij we de ondernemer bijstaan in het nemen van belangrijke beslissingen. We beperken ons niet tot de wettelijke en fiscale verplichtingen. Wij gaan voor die ‘extra mile’ voor onze klant door op te treden als business partner. We streven naar snel, gepast en efficiënt advies in mensentaal.

Collectief weerspiegelt ook onze interne organisatie op kantoor. Onze medewerkers zijn het hart van CTA. Ook hier vormen we één collectief. Het menselijke aspect is voor ons héél belangrijk.

Wij gaan voor die ‘extra mile’ voor onze klant door op te treden als een echte business partner!

Wat zijn volgens jullie de troeven én voordelen van CTA?

Onze digitale benadering. We werken volledig in the cloud en stellen een eigen applicatie ter beschikking van onze klanten. Daarin kunnen klanten al hun documenten opladen en raadplegen, rapporten opvragen en zoveel meer.

Door deze digitale benadering spelen we kort op de bal. Wij focussen erop om een echte vertrouwenspersoon te zijn voor onze klanten. Op die manier voelt onze klant zich gesterkt in het ondernemerschap. We gaan samen voor hun ondernemersdroom en wij supporteren vanaf de zijlijn.

Hoe onderscheidt CTA zich van andere boekhoudkantoren?

Wij zijn een echt familiaal kantoor. Onze klanten krijgen een eigen dossierbeheerder en daardoor ook een persoonlijk aanspreekpunt. Dat schept vertrouwen.

We zijn ‘jonge’ ondernemers die zich voortdurend bijscholen in een steeds veranderende fiscale wereld. Daardoor kunnen we onze klanten op de meest accurate manier én up-to-date fiscaal advies verlenen.

Onze grootste troef is onze persoonlijke én op maat gemaakte begeleiding voor klanten. Het ‘boekhoudkundige’ luik is voor ons slechts het begin. Van daaruit verlenen we pro actief advies én bieden we waardevolle inzichten voor onze ondernemers.

Hebben jullie nog grote dromen?

We hopen om als jonge start-up een gevestigde waarde te mogen worden in de streek. Een kantoor dat bekend staat om zijn kwalitatief én persoonlijk advies.

Wij gaan samen voor jouw ondernemersdroom én supporteren mee vanaf de zijlijn!

Author

vierthom