Contacteer Ons

+32 (0) 51 200 628

HOOFDKANTOOR

Onze-Lieve-Vrouwstraat 19, bus 1, 8850 Ardooie

HUB KORTEMARK

Staatsbaan 89, 8610 Kortemark

HUB TIELT

Georges Pannemaekerstraat 21, 8700 Tielt

info@ctaccountants.be

Meet the client: KROK EAT

Onze klanten zijn de motor van CTA. Daarom stellen wij graag maandelijks één van onze topklanten aan u voor.
Beginnen doen we met een kanjer van formaat: meet KROK EAT!

Krok Eat, stel jullie en jullie bedrijf eens kort voor.

Wij zijn Dimitri en Sam, en samen richtten wij in 2015 KROK EAT op. Dimitri is afgestudeerd met het diploma Handelswetenschappen en Gent. Sam is afgestudeerd als event manager, ook in Gent. Samen kregen wij het idee om de garnaalkroket terug op een leuke manier in de spotlight te brengen.

En alsof het lot ons een duwtje in de rug gaf zagen wij, kort na het ontstaan van ons idee, een oude caravan te koop. Krok Eat was geboren.

Wie is jullie doelpubliek en hoe bereiken jullie deze?

Het vage idee was in eerste instantie om dé garnaalkroket weer onder de mensen te brengen. We zijn dus enerzijds actief met onze foodtruck, ondertussen een mercedes vintage bus. Anderzijds richten we ons ook op restaurateurs.

Door de jaren heen bouwden we een vast cliënteel op met wekelijkse afnames van de restaurants. Als cateraar werken we ook nauw samen met eventbureaus en feestzalen. Ook verzorgen wij met plezier privéfeesten bij de mensen thuis.

Hoe hebben jullie CTA leren kennen?

Ik, Dimitri, leerde Olivier kennen tijdens mijn studies. Eerst in Brugge en daarna studeerden we samen in Gent. Hierna bleven we contact houden. Door Oliviers mooie professionele parcours en zijn uitgebreide kennis, hadden we meteen veel vertrouwen in CTA als partner.

Welke meerwaarde biedt CTA aan jullie bedrijf als accountant?

Bij CTA verwerkt men niet alleen onze cijfers, maar geeft men ons ook uitgebreide rapporten over hoe we bezig zijn en waar we onszelf mogelijks kunnen verbeteren.

Verder zijn ze de ideale partner om ons bij te staan bij investeringen. Ze zijn een echte vertrouwenspartner en zetten het belang van ons bedrijf voorop.

We hopen nog op een lange, duurzame samenwerking met CTA en dat ze op hetzelfde elan onze belangen mogen vertegenwoordigen.

Leuk weetje!

In 2018 werd de garnaalkroket van Krok Eat erkend als 100% West-Vlaams Streekproduct.

Author

vierthom